Wij hebben voor uw tuin.

Een tuinman of hovenier is iemand die zich beroepshalve met tuinen en andere groenobjecten bezighoudt. Tuinieren is een volwaardig beroep. Toch zijn er veel tuinmannen die meerdere tuinen op zich moeten nemen, aangezien een tuin zelden groot genoeg is om fulltime in te werken. Een tuinman kan bij een particulier bedrijf werken om het (fabrieks) terrein bij te werken of ingehuurd worden door de gemeente.

Verschillende soorten hoveniersbedrijven

Hoveniersbedrijven kunnen in omvang variƫren van eenmanszaak tot grote landelijk opererende bedrijven met honderden werknemers. Tot de klanten van een hoveniersbedrijf behoren particulieren en instellingen zoals bedrijven, scholen en kerken die het groen om hun panden laten aanleggen en verzorgen. Steeds meer grote instellingen en overheden laten het werk aan hun groenvoorzieningen doen door dit soort gespecialiseerde bedrijven.

Specialisatie Bij de Vaate

Gelukkig is Bij de Vaate hoveniers er met specialisatie in 4 takken. Het tuinontwerp maken we volgens de wensen van de klant. Na goedkeuring gaan we aan de slag met de tuinaanleg. Zodra de tuin klaar is, houden wij niet op. Een tuin heeft veel liefde en onderhoud nodig. Met onze tuinonderhoud houden wij uw tuin gezond en mooi. ‘s Winters maken wij uw weg betreedbaar met onze gladheidsbestrijding, zoals zout strooien.

Wilt u liever zelf aan de slag met uw tuin, maar beschikt u niet over de juiste machines en gereedschappen? Geen probleem, maar huur machines bij ons!