Bij De Vaate staat elk seizoen voor u klaar!

Totaalonderhoud

Ook het complete aanbod onderhoud van a tot z. Wij voeren dit ook voor bedrijfsmatige tuinen uit. Van het bemesten van planten in het voorjaar, het snoeien en onkruid wieden in de zomer en het ruimen van het vele blad, het leeg ruimen van de dakgoten en tuin in het najaar. En tot slot het plaatsen van de kerstboom met kerst. In de winterperiode de gladheidsbestrijding zoals sneeuwschuiven en zout strooien. Zodat uw werknemers ook veilig binnen kunnen komen.

Uw tuin in elk jaargetij

Elke tuin heeft onderhoud nodig. Elk jaargetijde weer. Want de warmte van de brandende zomerzon als de kou van een ijzige winter heeft haar neerslag op uw tuin. Al dat tuinonderhoud kost u tijd en inspanning, die werkzaamheden kunnen u teveel worden. Bij de Vaate hoveniers zorgt voor vakkundig onderhoud. Uw tuin krijgt alle seizoenen de nodige aandacht die het vraagt. Zo hoeft u alleen nog maar te genieten van een tuin die aan uw wensen voldoet.

Wij kunnen u hiervoor verschillende mogelijkheden tuinactiviteiten aanbieden naar uw wensen:

  • optioneel onderhoud (denkend aan maaien/water geven tijdens uw afwezigheid ivm vakantie of schoonmaken van uw terras)
  • jaarlijkse onderhoudsbeurt (denkend aan specialistisch snoeiwerk in uw tuin, wat u graag overlaat aan de experts) vaak betreft dat de voorjaars of najaar beurten.
  • jaarlijkse onderhoudsbeurten (opgedeeld in een voorjaarsbeurt in maart/april, de het scheren van de hagen en overig onderhoud in de zomermaanden juni t/m september en het snoeien en winterklaar maken van uw tuin tijdens de winterbeurt in november/december. Zodat u er het gehele jaar geen omkijken naar heeft.
  • gazononderhoud (denkend aan de bemesting van uw gazon, het verticuteren en beluchten van het gazon wanneer nodig en het maaien en kanten steken van uw grasveld) geldende het maaiseizoen van april tot oktober vaak durende
  • compleet jaar-rond-onderhoud (volledig onderhoud van uw tuin van A tot Z compleet volgens uw wensen) incl. de gladheidsbestrijding en kerst decoratie leveren met name voor bedrijven.

Tuinaanleg

Bij de Vaate Hoveniers ontwerpt de tuinen en beschikt ook over een hoveniersbedrijf wat de tuinen aanlegt. Doordat zij beschikken over een jarenlange ervaring op het gebied van tuinaanleg en gewend zijn samen te werken met de ontwerper, kiezen veel van onze opdrachtgevers voor de uitvoering van de hun tuin door de hoveniers van Bij de Vaate. De vakbekwame hoveniers werken volgens de nieuwste methoden en beschikken over alle benodigde papieren en machines in eigen beheer voor een vlekkeloos verloop van de aanleg van uw tuin.