Bij elke tuin hoort een uniek plan.

Wouter Bij de Vaate (6 augustus 1989) werd in Barneveld geboren als de op één na oudste zoon­ van een hoveniers gezin. Wouter toonde als kind al veel interesse in planten en alles wat de natuur te bieden had. Na de middelbare school koos hij voor een studie in het groen en startte zijn vervolgopleiding Groene Ruimten.

Deze opleiding bleek erg gericht op de lichamelijke uitvoering van het vak. Maar bodemkunde, plantenkennis en inzicht in ruimte heeft Wouter zich er ook eigen gemaakt. Die passie draagt hij uit in zijn hoveniersbedrijf Bij de Vaate. Een mooi tuinontwerp, de aanleg en het onderhoud: hier gaat zijn hart sneller van kloppen.

Een tuinontwerp van Bij de Vaate is vandaag de dag onderscheidend en kenmerkt zich vooral door de opdrachtgever vertrouwd ­te maken met de tuin. Hij wil bereiken dat de klant zich er werkelijk in thuis voelt.

Als hovenier klopt ons hart voor uw tuin.

Wij gaan voor een optimaal resultaat, daarom werken wij prettig samen met diverse vakkundige tuinarchitecten.

Wij zijn persoonlijk en betrokken. U heeft één aanspreekpunt gedurende het gehele project.

Wij werken niet met onderaannemers en kunnen u daarom een erg scherp tarief aanbieden.

Bij de Vaate

Kunnen wij u ergens mee helpen? Van tuinontwerp tot tuinonderhoud; voor ons is niks te gek. Neem gerust contact met ons op om uw wensen te bespreken. Wij helpen u graag verder. Tot snel?

Gegevens