Roorda | Amersfoort

Roorda | Amersfoort

Toen onze aannemer na een maand verbouwen vertrokken was, konden we beginnen met het genieten van onze mooie jaren 30 woning. Zo prachtig als ons huis was geworden, zo storend bleek de gedateerde en volgepropte voortuin. Ook al hadden we dit niet in onze begroting opgenomen, er móést iets aan gebeuren en via onze aannemer kwamen we terecht bij Wouter. Hij kon al snel langskomen en maakte een verrassend ontwerp.

Onze voordeur ligt aanzienlijk hoger dan de stoep, dit is opgelost met een bordesachtige constructie, die de entree een statige aanblik geeft. Verder is op een mooie boom en een paar struiken na, alle beplanting verwijderd, de grond geëgaliseerd en rondom een beukenhaag geplant. De stoep naar de voordeur en voor de erker is opnieuw bestraat en in de overige ruimte is grind gestort, uiteraard met een onkruidvrije ondergrond. Last but not least is er een ruim en luxe fietsenafdak met sedumdak geplaatst.

Dit alles is volledig volgens planning en in slechts enkele dagen uitgevoerd. De mannen werkten heel netjes en er was altijd ruimte voor overleg. De aanpak van onze voortuin heeft ons huis een enorme lift gegeven, die de investering dubbel en dwars waard was. Het resultaat beviel ons zo goed, dat we een paar maanden later ook de achtertuin hebben laten doen!

P. Scherbeijn | Hoevelaken

P. Scherbeijn | Hoevelaken

Bij de Vaate Hoveniers doet sinds 2017 het tuinonderhoud bij ons. We zijn erg blij met hun diensten, altijd proactief en volgens planning. De medewerkers van Bij de Vaate zijn erg fijne mensen die verder kijken dan het werk waarvoor ze komen. Pakken net even het onkruid mee en of vegen bijvoorbeeld even netjes de stoep aan na wat werkzaamheden. Inmiddels heeft Wouter een eerste opzet voor een tuinplan bij ons gepresenteerd.

Een klassieke jaren 30 woning

Een klassieke jaren 30 woning

Houdt u ook zo van jaren 30 woningen? Ze hebben zo iets eigens, iets klassieks. Wij kozen ervoor om een riant terras aan te leggen voor deze woning. Voldoende plek voor een mooi loungeset. De verhoging van het terras maakt het geheel chique. Links legden we een hellingsbaan aan zodat je er goed de kliko vanaf kunt, zo de de tuin in. Om de tuin af te sluiten maakten we een poortdeur met een stalen frame. Dit zorgt voor veiligheid én privacy!

L. Gool  | Zeist

L. Gool | Zeist

 Het feit dat onze buren Bij De Vaate Hoveniers aan ons hebben aanbevolen, gaf vooraf al veel vertrouwen. Wouter heeft ons in het hele proces van ontwerpen tot en met aanleggen goed geadviseerd en we zijn ontzettend blij met het eindresultaat. De oplevering verliep zonder discussies, Wouter wilde dat we volledig tevreden waren. De communicatie was in het hele traject prettig en toen we 2 jaar na de aanleg vroegen om nog eens ergens naar te komen kijken, stond hij die week erop nog in onze tuin om het in orde te maken. Prima service!L. Gool, Zeist

Familie Hauck | Weesp

Familie Hauck | Weesp

Na jaren te hebben geaarzeld om de tuin aan te pakken hebben we in het voorjaar van 2016 eindelijk de knop doorgehakt en Bij de Vaate de opdracht hiervoor gegeven. Na een voorbereidingsfase met veel persoonlijk contact heeft Wouter een erg mooie voorstel gemaakt. We hadden de tuin op deze manier nog nooit echt gezien en het tuinontwerp was daarom ook best wel een verrassing. We konden al ons wensen en ideeën erin verwerken en uiteindelijk gingen de mannen precies op het afgesproken datum aan het werk. Ze hebben hard gewerkt, kwamen altijd op tijd en hebben alles ieder avond erg netjes achter gelaten. Wat ging dit snel, een enorme metamorfose. De nieuwe tuin is veel ruimer lichter en vooral erg passend bij ons al meer dan 100 jaar oude huis. Wouter heeft in de aanlegfase vanuit kantoor altijd meegedacht en bij vragen kon dit makkelijk besproken worden, ook voor het beplantingenplan was weer persoonlijk contact mogelijk en ook dit werd prima uitgewerkt. Wat gaan wij nu genieten!Hartelijk dank!Nina Hauck

Showtuin de Beukenhof

Showtuin de Beukenhof

Wat een prachtige showtuin hebben we hier in Barneveld! Wij knipten de hagen weer mooi in model en genoten ondertussen van de heerlijke sfeer in deze tuin. Een oase van rust door de variatie in bloemen in de Beukenhof. Stap lekker op de fiets, of in de auto en ga de tuin van Hans Lubbers eens bezoeken. De moeite waard!

Romantische Tuin In Nijkerk

Romantische Tuin In Nijkerk

3,5 week geleden legden we de laatste hand aan deze romantische tuin in Nijkerk. Prachtig om te zien hoe alles nu begint te groeien! Het was voor ons een erg leuk project door de variatie in het ontwerp. De verhoogde bakken, de mooie vlonders over het water, en een turfsteenbak met sedum. Ook 's avonds is deze tuin prachtig. De verlichting schijnt de tuin dan mooi aan. We hebben meerdere zitplekken gecreëerd, zelf één boven het water. De bewoners genieten volop!